Hvordan integrerer man digitale formater i scenekunsten? Deltag i Dansk Teater 300 Års tænketank om digitale formater i scenekunsten fredag den 28. oktober i Viborg. Her stiller vi spørgsmålene, men giver ingen endegyldige svar – for hvem ved, hvad fremtiden bringer?

Hvordan kombinerer man de digitale kvaliteter med teatrets nærværende kollektive liveoplevelse? Kan den samme oplevelse af menneskeligt nærvær skabes og erfares i digitale formater? Det undersøges gennem et internationalt samarbejde med væsentlige udenlandske aktører, der til dels kan være med til at professionalisere det igangværende digitale scenekunstprojekt Three Kings på det nye White Hole Theatre i Viborg og samtidig kan generere indsigter og udviklingsmuligheder til andre aktører i scenekunstfeltet.

Et internationalt panel

Dagen igennem vil du møde fagkyndige personer fra ind- og udland. Her kan du få en smagsprøve på deres baggrund:

Moderator:

Simon Løvind – specialist i spiludvikling, interaktionsdesign mv. Redaktør for Spilordningen og Den tværmedielle udviklingsordning

Deltagere:

Peter Vistisen – Ph.d. i Strategisk Design, M.Sc. ved Aalborg universitet. Han underviser og forsker indenfor brugercentrerede designprocesser

Joshua Rubin – emmyvindende forfatter og konsulent i interaktive narrativer. Han har næsten 20 års erfaring inden for film, TV og spil. Fra USA.

Martin Rauff Nielsen – entreprenør, der har dedikeret sit liv til at arbejde i krydsfeltet mellem spil, narrativ og konceptudvikling. Skaber af BARDA.

Jakob Tekla Jørgensen – to gange reumertvinder, udviklingskonsulent, skaber og teaterdirektør på White Whole Theater.

Martina Scarpelli – filmskaber og kreativ direktør på White Whole Theater. Fra Italien.

Lars Hemmingsen – CEO for PLASTIC Collective og teknisk direktør.

Læs mere om hver deltager i programmet her.

Heldagsarrangement med middag

Tænketanken med det mundrette navn Digitale formater i scenekunsten
Inside/Outside the Metaverse: Storytelling in the Digital Theatre foregår over en hel dag med spændende oplæg og en paneldiskussion. I løbet af arrangementet er der desuden en dejlig frokost, middag og drinks inkluderet – og så er der selvfølgelig tid til at møde hinanden og udvide sit netværk. Programmet har meget godt i vente!

Program

10.00-11.00 Peter Vistisen – What’s up with the Metaverse? Cutting Through the Hype

11.00-11.30 Pause

11.30-12.30 Martin Rauff Nielsen – Who are the Actors?

12.30-13.30 Frokost

13.30-14.30 Joshua Rubin – The Future of Theater – Immersive Storytelling in Hybrid Gaming Formats

14.45-15.30 Jakob Tekla Jørgensen – #jesuisValdemar

15.45-17.00 Paneldiskussion om fortælling og publikums handlekraft i immersive teateroplevelser og spil, modereret af Simon Løvind med Peter Vistisen, Joshua Rubin, Jakob Tekla Jørgensen, Martina Scarpelli og Lars Hemmingsen

17.00-18.00 Drinks

18.00-20.00 Network event and dinner

Tilmeldingsfrist: 24/10 kl. 23:00

Du tilmelder dig gennem linket her.

Har du spørgsmål, kan de rettes til hello@whiteholetheater.dk eller kontakt@danskteater300aar.dk

Vi ses til en fantastisk dag i fremtidens forunderlige univers!

 

Se flere nyheder her.