Holberg Goes Black kommer til Odense. Vi er glade for at kunne præsentere denne ekstra dag med afrodansk dramatik – og denne gang på Fyn. Den 27. november kan du over tre timer opleve readings af fire nye tekster, og der følger endda en kop kaffe med i prisen. 

Oplev fire performative readings af helt nye bud på komedier. Ludvig Holberg var den første der skrev komedier på dansk til den danske teaterscene, nu giver de fire skrivende talenter Anthony Silva Santos Rodrigues, Maya Ndlaye, Mohamed Ali Osman og Celine Szabó deres bud på en komedie, der kaster lys over det 21. århundredes samfund – set fra deres ståsted.

De har været igennem Black to Normals writer´s lab i hele tre måneder og har fået hjælp og vejledning af Babak Vakili til bedst muligt at skrive den historie, de vil fortælle. Det er endt med fire fremragende tekster, som du kan glæde dig til at opleve.

HOLBERG GOES BLACK præsenteres i anledning af 300 års fejringen af dansk teater i et samarbejde mellem Odense Teater, Black To Normal og Blaagaards Teater.

Kunstnerkollektivet Black To Normal ønsker at dyrke og synliggøre etnisk mangfoldighed på scenen. Med særligt fokus på at give en platform til BIPOC og afro-dansk dramatik.

Praktisk

Holberg Goes Black på Odense Teater finder sted den 27. november kl. 15-18. I løbet af de tre timer vil der naturligvis være en pause, og publikum får varm kaffe serveret som en del af arrangementet.

Du køber billet til arrangementet her.

Tænketanken skabes i samarbejde ml. Dansk Teater 300 År, Blaagaard teater & Black to Normal. Dansk Teater 300 År er stolt af sammen med sine samarbejdspartnere at sætte spot på en højaktuel tematik og udfordring i moderne dansk scenekunst.

Du kan læse mere om tænketanken i det samlede program for Holberg Goes Black.

Du kan se vores øvrige tænketanke her.

Se flere nyheder her.

Billede: Thomas Hyttel