Alle skal have råd til kulturelle oplevelser. I år har Dansk Teater 300 År, CPH Stage og Applaus i samarbejde med Golden Days udvidet konceptet ’K7 – 7 dages kultur’ til også at omfatte teaterforestillinger. På 16 danske teatre kan unge mellem 18-25 år opleve forestillinger for kun 40 kr. i uge 37 (fra 12.-18. september).

K7 trak sidste år 25.000 unge ind i kunsthaller og på museer. En succes, som har løftet ambitionsniveauet for initiativtageren bag K7 og direktør i Golden Days, Svante Lindeburg:

“I 2022 cementerer vi K7 som en årligt tilbagevendende begivenhed, der inspirerer unge til at benytte sig af kulturlivet over hele landet. Derfor er det et helt naturligt skridt at udvide kampagnen til også at omfatte teatrene i samarbejde med CPH Stage, Dansk Teater 300 År og Applaus. Sidste års publikumsrekord med 25.000 besøgende vidner om en stor lyst blandt de unge til at gå på opdagelse i kulturens verden. Og netop dét har hele tiden været vores ambition med K7”.

Samarbejdspartner og direktør for CPH STAGE, Morten Krogh, supplerer:

”Samarbejdet med Golden Days om deres allerede succesfulde K7 tiltag gør, at vi når ud til grupper, der ikke normalt bruger teatret. Sammen med Dansk Teater 300 År og Applaus skruer vi nu helt ned for prisen i uge 37, så flere unge kan opleve, hvor levende og vibrerende dansk teater er lige nu.”

 

Listen over medvirkende teatre, museer og kunsthaller offentliggøres til august.

K7 er støttet af Københavns Kommune, Spar Nord Fonden, CPH STAGE, Dansk Teater 300 År og Applaus. Håbet med K7 er på sigt også at knytte flere kunstneriske retninger på kampagnen f.eks. klassisk musik, opera og ballet.

Foto: Søren Meisner