En sjælden mulighed! Julia Wissert besøger København, når hun holder artist talk den 25. november. Det sker i forbindelse med tænketanken Holberg Goes Black, der afholdes på Blaagaard Teater. Wissert er skuespilchef på Theater Dortmund og vil blandet andet fortælle hun om sit arbejde med strukturel racisme i teatret.

Den 25/11 kan du møde Julia Wissert på Blaagaard Teater. Wissert er skuespilchef på Theater Dortmund og uddannet fra University of Sorrey i London. Under studiet arbejdede hun bl.a. for Théâtre du Soleil. Hun er desuden uddannet instruktør fra Mozarteum i Salzburg og modtog i 2014 KurtHübner-instruktørprisen for “Der Junge in der Tür” på Staats Theater Wiesbaden. Hun har skrevet flere tekster over temaet strukturel racisme i teatret. Som freelancer har hun arbejdet på flere teatre i Berlin, herunder Gorki Teatret.

Tilmelding

Oplevelsen er ganske gratis, men kræver tilmelding. Du tilmelder dig ved at klikke lige her.

En aften med afrodansk dramatik

Dagens tænketank indledes ganske vist med en artist talk, men der er meget mere godt i vente. Køber du billet til aftenens readings, kan du opleve fire nye tekster skrevet af Anthony Silva Santos Rodrigues, Maya Ndlaye, Mohamed Ali Osman og Celine Szabó – kom og få et indblik i ny afrodansk dramatik.

Om tænketanken

Tænketanken Holberg goes Black præsenterer et stærk felt af fremadsynende, fremadstormende kunstnere, der skaber rum for de stemmer og grupper, der mangler repræsentation i (scene)kunsten.

Ved de to tidligere arrangementer har man kunnet opleve den engelske skuespiller og manuskriptforfatter Dexter Flanders. En fremadstormende kunstner, der har fokus på fortællinger om mennesker uden stemme i samfundet. Vi har også haft besøg af den prisvindende britiske dramatiker, filmskaber og digter Dipo Baruwa-Etti.

Du kan læse mere i det samlede program for Holberg Goes Black.

Dansk Teater 300 År er stolt af sammen med sine samarbejdspartnere at sætte spot på en højaktuel tematik og udfordring i moderne dansk scenekunst.

Du kan se vores øvrige tænketanke her.

Se flere nyheder her.

Billede: China Hopson