Vi kan ikke få armene ned over, at vi i år er med til at åbne KULTURENS PLADS på Folkemødet. Kom til åbningsreception på den 16. juni kl. 11.30 på KULTURENS PLADS, Lindevang 2B | K21.

 

Pladsens smukke udendørs rammer bliver et samlingssted for kulturen under Folkemødet og lægger scene til kulturordførernes “Kulturens tale”, når fagpersoner drøfter kulturens betydning eller kunstnere sætter deres aftryk. På programmet er desuden gæster fra fondsverdenen, forskere, erhvervsliv og kulturliv, når vi sætter fokus på kulturens rolle i samfundet.

 

Bliver du hængende til 19.30 – og det gør du helt sikkert – popper vi champagneflaskerne og skyder den store fejring af kulturlivet i gang med en guilty pleasure battle og surprise DJ. Glæd dig til over de største 80’er bangers, melodigrandprix hits og bløde rytmer fra 00’ernes r’n’b.

 

KULTURENS PLADS er skabt i samarbejde mellem Dansk Kulturliv, Dansk Live, Dansk Teater, Organisationen Danske Museer, Danske Koncert- og Kulturhuse, Dansk Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner, Danmarks Biblioteksforening, Applaus, Sangskatten, Statens Kunstfond, Danmarks Biblioteker og Dansk Teater 300 år.