Dansk Teater 300 År har sammensat et inspirationskatalog til dig som arrangør. I inspirationskataloget kan du læse om et hav af foredrag, arrangementer og workshops, der er mulige at arrangere på netop dit teater, dit bibliotek eller din kulturinstitution. Hvad end du er til teaterhistorie, revy sing-along-aften, indblik i scenografens proces, skuespillerworkshops eller noget helt femte, så er der helt sikkert et arrangement til netop din institution.

Dansk Teater 300 År har været i dialog med alle foreslåede branchefolk, og du vil til sidst i kataloget finde kontaktoplysninger på dem alle. Ved enkelte aktører formidler Dansk Teater 300 År kontakt mellem arrangør og aktør. Når du kontakter en brancheaktør angående et arrangement, er det selvfølgelig muligt at tilpasse indhold og format til dagen. Dette og des mere aftaler I internt i dialog.

Vi er stolte af at kunne præsentere et inspirationskatalog, der favner bredt i sine arrangementer og aktører. Må det inspirere til et masse arrangementer i anledning af det store jubilæum for dansk teater.

Vil du også modtage inspirationskataloget?

Kontakt os per mail: kontakt@danskteater300aar.dk

 

Er du nysgerrig på, hvad der ellers sker i fejringsåret? Følg med i vores nyheder og events. Vi opdaterer løbende.